Dövme yaptırdı komaya girdi
Belçika'da ayağına gül dövmesi yaptıran 26 yaşındaki bir genç kız komaya girdi. Doktorlar, genç kızın bacağının kesilmesinin söz konusu olduğunu belirtti.

Belçika ve Hollanda gazetelerinin haberine göre, genç kız ülkenin kuzeyindeki Hamme kentinde 27 Kasım'da dövme yaptırdıktan sonra hastaneye kaldırıldı ve antibiyotiklere dirençli bir bakteri enfeksiyonu yüzünden komaya girdi.
Eğer öldürücü bakterinin neden olduğu enfeksiyon tedavi edilemezse genç kızın bacağının kesilme riskinin bulunduğu belirtilirken sağlık bakanlığı yetkilileri, genç kızın vücudunun enfeksiyonla savaşının sürdüğünü kaydetti.
Dövmeci, genç kızın, ayak bilek çıkıntısındaki eski erkek arkadaşının adını, üstüne gül deseni yaptırarak maskelemek istediğini anlattı.
Genç kızın annesi, 2003'te açılan ve şimdiye dek yetkililerin hijyenik kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmayan dövmeciden davacı olurken, dövme salonu cumaya kadar kapatıldı.
Yetkililerin enfeksiyonun nedeniyle ilgili ilk araştırmaları, dövmecinin enfeksiyonun sorumlusu olmadığını gösterdi.

En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı
-
Ameliyat geçiren Başak Demirtaş'tan ilk mesaj