Düğünde kavga: 23 yaralı

Osmaniye'de açık alanda yapılan bir düğünde, düğün sahibi ile komşusu arasında çıkan silahlı kavgada 3’ü polis 23 kişi yaralandı. Kavgayı özel harekat polisleri güçlükle yatıştırdı.

Yayınlanma: 13.04.2014 - 19:52
Abone Ol google-news

Olay, saat 18.30 sıralarında Yeşilyurt Mahallesi TOKİ konutları arkasındaki arazide Özdemirler ailesinin düğünde meydana geldi. İddiaya göre düğün sahibi Özdemir ailesi ile komşusu Gercikler ailesi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma birden büyüyerek tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Taraflar birbirine kurşun yağdırırken, davetliler dehşet dolu dakikalar yaşadı.

22 YARALI 40 GÖZALTI

Silah sesleri çevrede de endişe yaratırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin uyarısına rağmen taraflar birbirlerine ateş etmeyi sürdürdü. Müdahale eden polisler de iki ateş arasında kaldı. Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. 3’ü polis 23 kişinin yaralandığı silahlı kavgayı, olay yerine sevk edilen özel harekat polisleri güçlükle ayırdı. Yaralılar ambulanslarla Osmaniye Devlet, Özel Yeni Hayat ve Özel İbni Sina Hastaneleri’ne götürüldü.

Bir polis otosunun camlarının kırıldığı, lastiğinin patladığı ve 2 de tabanca mermisinin isabet ettiği kavgada 40 kişi gözaltına alındı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, yeni bir olay yaşanmaması için güvenlik güçleri mahallede ve hastanelerde geniş güvenlik önlemleri alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler