Düğünde silahlı kavga: 10 yaralı

Eskişehir'de düğüne gelen ve 'Toprak bastı' adı altında para isteyen bir grup ile düğün sahipleri arasında tartışma çıktı. Düğün sahipleri karşı çıkınca para isteyenler av tüfeğiyle ateş açarak 10 kişiyi yaraladı.

Yayınlanma: 17.08.2014 - 09:25
Abone Ol google-news

Olay, saat 01.00 sıralarında Emek Mahallesi Erkoç Sokak'ta meydana geldi. Bir grup genç, düğün yerine gelerek 'Toprak bastı' adı altında para istedi. Düğün sahipleri ile bu grup arasında tartışma çıktı. Tartışma ardından para isteyenler cep telefonuyla arkadaşlarından yardım istedi. Düğün yerine gelen kişiler av tüfeğiyle rastgele ateş etti. Av tüfeğinden çıkan saçmalar aralarında kadın ve çocukların da olduğu 10 kişiyi yaraladı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan 10 kişiden 4'ü Yunus Emre Devlet, 3'ü Eskişehir ve 3'ü de Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını, isimleri belirlenen diğer şüphelilerinin yakalanmasına çalışıldığını, soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler