E-ticaret TV'ye taşındı

TTNET "Tivibu Çarşı" uygulamasıyla, e-ticareti televizyon ekranına taşıdı. Kullanıcılar Tivibu kumandası aracılığıyla alışveriş yapabilecek

Yayınlanma: 01.11.2013 - 12:19
Abone Ol google-news

TNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, iş ortakları MasterCard ve CordisNetwork ile birlikte televizyon üzerinden e-ticaret dönemini başlattı. "Tivibu Çarşı" adı verilen uygulamayla Tivibu Ev kullanıcıları artık televizyon ekranı üzerinden ve sadece Tivibu kumandasını kullanarak alışverişlerini yapabilecek. Kullanıcılar, Tivibu Çarşı içinde yer alan farklı markaların mağazalarını ziyaret edebilecek. Kataloglardan ürün detaylarını inceleyebilecek. Kullanıcılar beğendikleri ürünleri MasterCard logolu tüm kredi kartları aracılığıyla güvenli şekilde satın alabilecek. 

DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK 

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, e-ticareti farklı bir boyuta taşıdıklarını söyledi. Kaya, "Türkiye'de dijital dönüşümün inovatif fikirlere yapılacak yatırımla sağlanabileceğini düşünüyoruz. Türkiye'den dünyaya örnek olacak dijital çözümlerin sunulması, başarı hikâyelerinin yazılması için global iş ortaklarımız ile beraber yeni uygulamalar geliştiriyoruz" dedi. MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney ise "Bu uygulama dünyada ilk. Faaliyet gösterdiğimiz diğer ülkelerde de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Cardtek Group Genel Müdürü Murat Göksenin Güzel, "Tivibu Çarşı uygulaması sayesinde tüketiciler güvenli bir şekilde televizyonlarından alışveriş yapma şansını elde edecek" dedi. 

"Dizide gör satın al" dönemi
Tivibu Ev kullanıcıları, yakın dönemde alışveriş deneyimlerine bir yenisini daha ekleyecek. Kullanıcılar, dizi ya da filmlerdeki oyuncuların beğendikleri elbiselerini ve aksesuvarlarını, kumandalarının tek tuşu ile satın alabilecekleri bir döneme giriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler