''En güzel inek'' seçilecek

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğince düzenlenecek ve 101 ineğin yeralacağı yarışmada, ''en güzel inek'' seçilecek.

Yayınlanma: 23.09.2010 - 10:30
Abone Ol google-news

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, düzenlediği basın toplantısında, 26 Eylül Pazar günü yapılacak inek yarışması hakkında bilgi verdi. Yarışmanın bu yıl dokuzuncusunun yapılacağını bildiren Özcan, bu yılki yarışmaya 101 ineğin katılacağını belirtti.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in de yarışmayı izlemek için Burdur'a gelmesinin beklendiğini vurgulayan Özcan, şu bilgileri verdi:

''Artık bu yarışmayı gelenekselleştirdik ama her yıl programımızı renklendiriyoruz. Bu yıl geçmiş yılların aksine etkinliklerimiz bir gün değil, üç gün sürecek. Yarın açılış gerçekleştirilecek, panel ve konser düzenlenecek. Cumartesi günü üreticilerimiz için büyük faydası olacağını düşündüğümüz üç konferansımız olacak. Aynı günün akşamı ünlü sanatçı Tolga Çandar konser verecek. İnek yarışmamız ise Pazar günü saat 10.00'da başlayacak. Yarışmanın sona ermesiyle birlikte ödül töreni düzenlenecek ve program sona erecek.'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon