ENYAP İnşaat, Kuveyt'te projelerini tanıttı
1990 yılından bu yana pek çok konut projesine imza atan ENYAP İnşaat, Kuveyt’te katıldığı REİ Gayrimenkul Fuarı’nda İstanbul Beylikdüzü'ndeki Blue Residence ve Bursa Garden Life projelerini Suudi Arabistanlı yatırımcılara tanıtıyor.
Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer fuarda stantlarına Kuveytli bakanlardan, Türkiye büyükelçisine varıncaya kadar pek çok ziyaretçinin geldiğini ve Türkiye’nin tanıtımı adına katılan değerden dolayı memnun olduklarını söyledi.
Erlah İnşaat yetkililerinden alınan bilgiye göre, İstanbul Beylükdüzü’nde Enyap İnşaat'ın modern mimarisiyle dikkat çeken Blue Residence projesi arap yatırımcılar tarafından 3 gün içerisinde toplam 6 adet satın alındı. Bursa’daki Garden Life projesi de Kuveytli ve Suudi yatırımcılar tarafından ilgi gördü. Proje 3 gün içerisinde toplamda 20 adet satıldı.
Gördükleri ilgiden memun olduklarını dile getiren Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mavuzer, halen devam eden fuarda satış beklentilerinin 50’nin üzerinde olduğunu ifade etti. Mavuzer, ülke ekonomisinin istikrarlı gelişimiyle yabancı yatırımcılarının inşaat sektörüne güveninin arttığını belirtti.
Video Haberler
-
İstanbul Adliyesi'nde intihar girişimi
-
Marmaris'te ormanı yakmadan önce...
-
Doktorundan Cüneyt Arkın’ın ölümüyle ilgili açıklama
-
Trafikteki aileye dehşeti yaşatan maganda tutuklandı
-
Bahçeli'nin zor anları: 'Karl Marx' diyemedi
-
Yakayı işte böyle ele verdi
-
Almak için 5 yıl uğraştığı 'Toros'a gözü gibi bakıyor
-
Bursa'da yaralı bulunan yavru ceylana tedavi
-
Bodrum'da milyonluk yat alev alev yandı
-
Tuvaletini yapmak istemişti, sonrası facia
En Çok Okunan Haberler
-
Endişelendiren dolar tahmini
-
Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ı yitirdik
-
CHP'den Aykut Erdoğdu açıklaması
-
'Şeyh'in cenazesi yargıya taşınıyor
-
Motorine indirim geliyor
-
Hazine'den BDDK kararı ile ilgili açıklama
-
Asgari ücret için ‘müjdeli haberi vereceğiz’ dedi
-
AKOM'dan İstanbul için fırtına uyarısı!
-
Erdoğan, ihraç kararına ne dedi?
-
'Görüşmem mümkün değil'