ENYAP İnşaat, Kuveyt'te projelerini tanıttı

1990 yılından bu yana pek çok konut projesine imza atan ENYAP İnşaat, Kuveyt’te katıldığı REİ Gayrimenkul Fuarı’nda İstanbul Beylikdüzü'ndeki Blue Residence ve Bursa Garden Life projelerini Suudi Arabistanlı yatırımcılara tanıtıyor.

Yayınlanma: 04.05.2013 - 13:33
Abone Ol google-news

Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer fuarda stantlarına Kuveytli bakanlardan, Türkiye büyükelçisine varıncaya kadar pek çok ziyaretçinin geldiğini ve Türkiye’nin tanıtımı adına katılan değerden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Erlah İnşaat yetkililerinden alınan bilgiye göre, İstanbul Beylükdüzü’nde Enyap İnşaat'ın modern mimarisiyle dikkat çeken Blue Residence projesi arap yatırımcılar tarafından 3 gün içerisinde toplam 6 adet  satın alındı.  Bursa’daki Garden Life projesi de Kuveytli ve Suudi yatırımcılar tarafından ilgi gördü. Proje 3 gün içerisinde toplamda 20 adet satıldı.

Gördükleri ilgiden memun olduklarını dile getiren Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mavuzer, halen devam eden fuarda satış beklentilerinin 50’nin üzerinde olduğunu ifade etti. Mavuzer, ülke ekonomisinin istikrarlı gelişimiyle yabancı yatırımcılarının inşaat sektörüne güveninin arttığını belirtti.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler