Erdoğan basınından Bahçeli'ye af ayarı: İktidara geldi de bizim haberimiz mi olmadı?
Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Biz bu konuda kararlı ve sözümüzün arkasındayız. Allah'ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyoruz " sözlerine tepki gösterdi.
Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Twitter'dan tepki gösterdi. Albayrak, "Sayın Bahçeli af konusunda, “Kararlıyız, sözümüzün arkasındayız. Af düzenlemesinin çıkacağını ümid ediyorum" demiş. Bu ne demek?.. Bahçeli iktidara geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba?" diye sordu.
Bahçeli, 12 Mayıs 2018'de Twitter'dan "af" konusu tartışılmalı demiş, hükümet cephesinden "Gündemimizde yok" açıklaması gelmişti.
Bahçeli daha sonra yaptığı açıklamada, "Biz bu konuda kararlı ve sözümüzün arkasındayız. Allah'ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyoruz" demişti.
<haber-yatay:973596,974085,974408>
En Çok Okunan Haberler
- İmamoğlu hakkında jet soruşturma!
- O anları anlattı, görüntüleri ortaya çıktı!
- 'Adayımız hazır' sözü üzerine açıklama
- IBAN ile para transferinde yeni dönem!
- Kapansın tarikatlar kurtulsun Müslümanlar
- CHP Gençlik Kolları Başkanı'na soruşturma!
- Celal Şengör'den, Erdoğan için ilginç ifadeler
- Ümit Özdağ gözaltına alındı!
- AKP içerisinde 'Rıza Akpolat' rahatsızlığı
- Kaldırımda kadına yumruklu saldırı!