'Erkekler cinsellikleriyle barışık değil'

Nilgün Belgün'den samimi itiraflar...

Yayınlanma: 11.03.2015 - 07:59
Abone Ol google-news
İzmir Park Alışveriş Merkezi bünyesinde kurulan Kadın Kulübü'nün lansmanı kapsamında hayranlarıyla buluşan Nilgün Belgün çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Konak-Eşrefpaşa'da açılan İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle bir araya gelen ünlü tiyatrocu Nilgün Belgün, Türkiye'nin gündeminden düşmeyen kadına şiddet konusuyla ilgili soruları yanıtladı. Bu suçları işleyen herkesin mutlaka cezalandırılması gerektiğini ancak idama karşı olduğunu belirten sanatçı, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasının en doğru karar olacağını söyledi. Bu suçların artmasındaki en büyük sebebin erkeklerin cinsellikleriyle barışık olmamasından kaynaklandığını açıklayan Belgün, erkek çocuklarına kadın değerinin öğretilmediğini dile getirdi.

İzmir Park'taki söyleşinde kariyeri boyunca hep mücadele ettiğini anlatan ünlü tiyatrocu bir televizyon yapımcısı tarafından tacize uğradığını ve karşılık vermediği için işinden olduğunu ilk kez bu söyleşisinde itiraf etti. Hayranlarından gelen sorular üzere televizyon programının neden bittiğini de açıklayan sanatçı, Türkiye'de kaliteli programların reyting kurbanı olduğunu, içinde kavga olmayan programların izlenmediğini bu sebeple kendi isteği ile sabah kuşağında yayınlanan Yeni Bir Gün'ü sonlandırdığını söyledi.

İzmir'i aydınlık insanlar şehri olarak tanımlayan Nilgün Belgün, sanat hayatının yavaşladığı dönemlerde mutlaka İzmir'e yerleşmek istediğini belirtti. Etkinlik sonunda kitaplarını imzalayan ve hayranlarıyla fotoğraf çektiren Nilgün Belgün samimi ve içten tavırlarıyla İzmir Park ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon