'Eurovision'un kararı, siyasidir'
Eurovision Şarkı Yarışması'nın yankıları sürerken, yarışmada finale kalamayan Belarus'ta Devlet Başkanı Aleksandır Lukaşenko, Eurovision Komitesi'nin Belarus'u yarı finalde elemesini, siyasi nedenden kaynaklandığını söyledi.

Devlet Başkanı Aleksandır Lukaşenko, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "doğrusu, bravo! Bizim solistimizde herşey vardı: Tavırsa tavır, yüzse yüz, şarkıysa şarkı. Fakat onun söylediği şarkı, Belarus ulusal değerlerini yüceltiyordu. Bu nedenle, bize her alanda baskı uyguladıkları gibi, bu alanda da baskı uyguladılar. Nasıl ki şimdi bu kıza böyle bir tavrı gösterdilerse, önümüzdeki dönemde, her alanda bize baskıyı sürdürecekler", diye konuştu.
Belarus'u temsil eden Anastasiya Vinnikova, yarışmaya "I Love Belarus" - "Belarus'u seviyorum" şarkısıyla katılmış, fakat yarı finalde elenmişti.
http://www.avrasya-haber.net/belarus/eurovisionun-karari-siyasidir

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!