Evliliklerde hangi burcun sözü geçiyor?

Burçlar erkekler ve kadınların karakter yapısı ve iç dünyaları hakkında önemli bir anahtar. İlişkiyi dengede tutmak ayrı bir yetenek ister... Peki kimin sözü geçiyor?

Yayınlanma: 07.03.2013 - 10:20
Abone Ol google-news

Koç burcu

Erkekler seviyorum demez! Koç burcu dürüst, kavgacı, enerjik, ilişkilere ve özgürlüğüne düşkün birisidir. Gözlerinde aşk şıkları hep yanıp söner. Daima ailesini yücelterek konuşmayı sever. Kusurlu tarafı kıskanç ve kibirli olmasıdır. Eşinin başkasını övmesine tahammül edemezler. İyi bir ev sahibesidir ve eşini ve ailesini yönetmeyi becerir. Kendisine hayrandır. Size takarsa eğer hayatınız kararır. Kadınlar sevdikleri erkek hakkında en ufak ayrıntıyı bilmek ister. Çoğu zaman bu bir takıntı haline gelir. Ne var ki,   koç erkekler için kalplerini kadınına açıp, içindekileri dile getirmek bir hayli uzun sürer. Sözünün geçmesinden daima keyif alır. Sorularla yaklaşmanız sonuç vermeyecektir.

Boğa burcu

Unuttum der! Bu burç aslında her şeyi hatırlar ama sadece sorunlardan kaçmak için unutma yoluna gidebilir. Uyumlu tabiatlı, sözünü dinleyen, açık sözlü ve kendi fikrine bağlı birisidir. Böyle birisi sanat alanlarında kabiliyetlidir ve ikili ilişkilerden hoşlanır. İyi bir ev sahibesidir ve aynı karşılığı bekler. Aşkta bağlı ve dürüst davranır. Sevgide sıcak ve içtendir ve yuvasında huzur sağlar. Bu burçtan boşananlar seyrektir. Çok iyi bir eş ve anne olur.. Uyumlu evlilik yaşamına düşkündürler. Finansal konularda yalnız olmadığınızı bilin Yüzde 50 yüzde 50 paylaşım olmasa da açıktırlar". Tutku "yenilikle" doludurlar.

İkizler burcu

Hayır demeyi sever! Çok istese bile en az 3 kere "hayır" der. Ancak gerçekten sabırlı olanlar istediğini alır. Başarılı ve güzel bir evlilik yaparlar. Olumlu olacağını hissederler. Konuşmaları sert ve mizaçları tutkuludur. Karakterleri kuşkucudur. Evlerini dekore etmeyi severler. Yaşamda pek çok değişiklik yaşarlar. Karşı cinsin uyumu veya uyumsuzluğu sonucunda bazen mutlu bazen mutsuz olurlar. Kayıplarının nedeni de bu tutku olur. Bir şeyler yanlış gittiğinde aşırı tepki göstermemeye özen gösterin. Eski konuları tekrar gündeme getirmeyin. Önceki söylediklerinizi hatırlayın ve geri alamayacağınız şeyler söylemeyin. Kıskanç olmayın.

Yengeç burcu

Ağlamak silahıdır! İstekleri reddedilirse bazen bunun için ağlamayı silah olarak kullanır. Aşkta samimi ve candan mizaç ve eşine bağlılık verecektir. Yengeçler çocuğuna düşkün, ilişkiden zevk alan, dürüst ve erdemli, kibar ve nazik, kültürlü ve kolay değişmeyen kafaya sahip olur. Çok iyi bir anne, baba olur. Kendini esirgemez, duygulu, görevine bağlı, sabırlı ve bağışlayıcıdır. Kuvvetini destekler. Bunların hayatı aşk olmayınca monotonlaşır. Evlilikte aşkta fedakâr ve sadık olur fakat kendi fikirlerini eşine baskı yapmaya çalışmaz. Beklentileriniz ile yapabileceklerinizi değerlendirin, ortak bir iş planı oluşturun. Kızdığınızda telefona sarılıp sırlarları anlatmayın.

Aslan burcu

Ona nasıl âşık oldunuz? Başarılı bir sosyal işçidir ve olumlu ve seçkin bir yere gelmek için uğraşır. Yürekli, yüce gönüllü ve açık elli biridir. Atılgan ve tartışmayı seven birisidir Başkalarına yardımı sever, açık fikirli ve açık sözlüdür. Hırslıdır. Evini mükemmel yönetir. Başkalarına gösterdiği hoşgörü ve yardımın karşılık görmesini beklemez. Sabit fikirler, yönetme arzusu ve çalışkanlık mizacının özellikleridir. Sevdiğini kontrol altında tutmak ister. Derin bir sevgi, ideal âşık, ateşli ve tutkulu bir eş olarak göze çarpar Bu ilişki biçimini dengelemek i kadın ve erkeğin akış açısına kalıyor. Eğer ilişkiniz kışın tehlikeli bir dönem atlatmışsa ve hala ufak sorunlar yaşıyorsanız tüm açıklığı ile konuşun. Bu yazın sırf siz tatile çıkmayın! İlişkiniz de tatile çıksın, rahat bir nefes alsın

Başak burcu

Yaşanan güzel günleri, hatıralar! Başak burcunun gözlerinde dürüst ve sevecen bir bakış verir. Uyumlu mizacı vardır, dürüst ve temiz yüreklidir. Çekingen olduğundan sevgisini eşine açıklayamaz. Mutlu ve hoş bir evlilik ararlar. Evlerini biraz abartılı tarzda düzenlerler Her gittiğiniz ortamda eşinizle ilgili bir şeyler anlatabiliyorsanız, ya da onu tanıştırmak istiyor yani onunla gurur duyuyorsanız ilişkiniz çok sağlam temeller üstüne kurulu demektir. Çocuklara çok düşkün olmamakla beraber iyi ve sorumluluk sahibi bir baba olacaktır Genellikle sözü geçen kadınlar bu burçtan çıkar.


Akrep burcu

Beden dilinde 'ben' mesajı verin! Eşit davranır ve aynı içtenliği gösterirseniz  yaşamdan zevk alırsınız.. Davranışları tepkiseldir, kabahatlerini gizler, hünerli ve kararlıdır. Büyüklerle uyumludur, iyi varlık sahibi olurlar. Çok sıkı çalışır fakat aniden sakinliğini kaybederek kendini unutur ve sert karşılıklar verir. Kendilerini yönetmek isteyenlere karşı sempatik değildir, hükmedicidir ve karşı taraftan kibarlık bekler. Evlilikte Aşkta yoğun, dinamik ve enerjiktiler. Kendisine alaka gösterilmesini, bekler ve bunları bulamazsa ilişkiden bıkabilir. Kendilerini yönetmek isteyenlerden hoşlanmazlar. Konforsuz ve rahat olmayan bir yaşam düşünemezler ve evlerini çok güzel dekore ederler. Mutluluğu yaratan ve başarıyı elde eden insanlardır. Biz dilini tercih etmeniz çok daha faydalı olacaktır.
 
Yay burcu

Önce dinleyin! Yapmanız gereken şey çok basit karşınızdakini dinleyin. Emir verenden hoşlanmaz. Bir yerde durmasını sevmeyen ve devamlı hareket arayan burçlardır. Yakın akrabalarından hoşlanmaz ve karşı cins ile yakın ve dostça ilişkiler kurar. Yardımsever, inançlı, burçlardır. Yapıcı ve uyumlu olur ve eşinin sözünü dinler. Başkalarının meselelerine burnunu sokmaz. Sakin, akıllı, yetenekli, kibar, düşünceli ve ılımlıdır. Güvenilir, erdemli, hoş insan sayılırlar. Bağışlayıcı bir karakteri vardır. Seni seviyorum. Sensiz duramıyorum" demeye doymuyorsanız, kimin sözü geçtiğini anlamak için başka yollara başvurmaya gerek kalmadı…

Oğlak burcu

Benim dediğim olur! Tutucu sayılır ve asla engellere ve zorluklara aldırmadan başarıya doğru emin adımlarla yürürler. Çalışkan ve gayretlidir. İsim sahibi olmayı, itibar kazanmayı, şöhret ve paraya kavuşmayı arzu eder. Kararlı ve ağır bir tarzda para biriktirir, parayı savurmaz. Erken evlenmeye karşı değildir ve fazla çocuk sahibi olmak istemez. Görevlerine bağlıdır ve itibar arar. Geniş fikirli ve nüktedandır. Pek geniş arkadaş çevresi olmaz. Oğlak kadınları ise duygusal değildir ve karşı cinse ağır ve dikkatlice yaklaşırlar. Bu konuda cesur ve atılgan değillerdir ve ilişkide liderliğe oynamazlar. Eşlerini seçmeleri uzun bir zaman alabilir. Yönetimlerinde bencildirler.

Kova burcu

Onun tarafını tut! Bazen bir konuda anlaşılmaz olurlar. Hatta bencil bile sayılır Evlilik hayatı, arada bir gerilim ve sürtüşmeler olmasına rağmen anlayış, sevgi bağı ve şefkat görünümü içinde geçer. Eğer eşi ona ayak uyduramazsa, onu değiştirmekten kaçınmaz. Çok insancıl, kibar, sempatik ve yardımseverdir. Cömert ve ince biridir. Hastalıklardan çabuk etkilenir. En ölümcül haller dışında hiçbir üzüntünde onun üzerine yıkılmayacaksın. O senin doktorun, psikologun değil, kocan sevgilin. Kendi derdini mümkünse kendin halledeceksin. Elbette sorunlarını paylaşacaksın, ama onu asla "Bana ne kadar katlanabiliyor" ile test etmeyeceksin. En önemli şey ilişkiniz değil, En önemli şey, o ve sensin; canınızı yakıyorsa ilişkiden de vazgeçebileceksin. Onu, işte bu kadar seveceksin.

Balık burcu

Eşinin sözünü dinler! Öncelikle eşine sahip çıkar. Hayatını dürüstçe kazanır, onurludur, elini açıp beklemez... .Sevdiğinde Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece eşinin etrafında döndüğünü iyi bilir. . Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği odur. Bazen Kuruntulu mizacı aşkta gerginlik oluşturur. Bazen isteksiz ve gönülsüz görünür ama diğer zamanlarda kendini adayan, hayran, tutkulu, duygulu, kibar, sempatik ve dürüst olur. Buna rağmen Romantik yanları daha çekicidir. Her ne olursa olsun ona güvenebiliyorsanız, tensel çekiminiz gayet güzelse, birbirinizi anlayabiliyor ve güldürebiliyorsanız tüm endişeleriniz yersiz. Kendinizi sadece aşkınızı yaşamaya bırakın, kimin sözü,..düşünecek tek şeyiniz acaba  yıl dönümlerinde ne hediye alsam olmalı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler