Final bileti için geceden sıraya girdiler

Futbolda, Şanlıurfa GAP Arena'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin bugün öğle saatlerinde satışa sunulacak biletlerini almak isteyenler, geceden itibaren toplanmaya başladı.

Yayınlanma: 30.04.2010 - 09:24
Abone Ol google-news

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak final maçının biletlerinin dün internet üzerinden satışa sunulmasının ardından, satışın yapıldığı sitede yoğunluk yaşanırken, bu biletlerin çoğu kısa sürede satıldı.

Şanlıurfa'da ise bugün saat 13.00'ten itibaren Şanlıurfa 11 Nisan Stadı gişelerinden satışa sunulacağı belirtilen 6 bin bilet için bir çok kişi, gece saatlerinden itibaren stadyumun önünde toplandı. Beraberinde getirdikleri kilim ve battaniyelerle soğuktan korunmaya çalışan yurttaşlar, burada biletlerin satışa çıkarılacağı saati beklemeye başladı. Sıraya giren bazı yurttaşların, yanlarında getirdikleri okey, oyun kağıdı ve nargileyle vakit geçirmeye çalıştığı görüldü.

Şanlıurfa'da satışa çıkarılacak bilet sayısının sadece 6 bin olmasına tepki gösteren taraftarlar, sayının çok az olduğunu dile getirdi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren ise stadyumun önündeki kuyruk uzamaya başladı. Kalabalığın artmaya başlaması üzerine kuyruktakiler arasında sıra nedeniyle zaman zaman gerginlik yaşandı.

Bu arada polis ekipleri de gece saatlerinden itibaren biletlerin satışa sunulacağı, Atatürk Bulvarı üzerindeki 11 Nisan Stadyumu çevresinde önlem aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler