Gaz fişeğiyle vurulan 17 yaşındaki Mustafa komada

Gezi Parkı'nın açılacağını düşünerek Taksim'e gelen ve polis saldırısında gaz fişeğiyle başından yaralanan 17 yaşındaki çocuğun beyni ağır hasar görmüş durumda, halen yoğun bakımda ve bilinci kapalı.

Yayınlanma: 09.07.2013 - 09:53
Abone Ol google-news

Bianet'ten Ayça Söylemez'in haberine göre, lise öğrencisi 17 yaşındaki Mustafa Ali Tombul başına isabet eden gaz fişeğiyle ağır yaralandı, beyin kanaması geçirdi. Bu sabaha karşı ameliyat oldu, halen bilinci kapalı.

Yaz tatili için İzmir’den İstanbul’a gelen ve dün parkın açılacağını duyarak Gezi Parkı’na gitmek isteyen Mustafa Ali Tombul, saat 19:00 civarında Talimhane’de polis saldırısına maruz kaldı. Başına gaz fişeği isabet eden Tombul, yanındaki arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kafatası kırılan ve beyin kanaması geçiren Mustafa Ali Tombul, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Ailesi de sabaha karşı İzmir’den İstanbul’a geldi. Ameliyat saat 01:00’de sonuçlandı, doktorların verdiği bilgiye göre operasyon başarılı geçti ancak şu an kesin bir sonuca varmak için erken.

Bilinci hala kapalı, üç ay kadar yoğun bakımda kalması öngörülüyor. Beyni ağır hasar almış durumda, doktorlar yoğun bakımdan çıkamama ihtimali olduğunu da ifade etti. Bilincinin açılması beklenecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler