Gazetedeki loto sonuçları yanlış olunca

Bursa'da, yerel bir gazetede yanlış verilen süper loto sonuçları, oynadığı kuponundaki sonuçlara uyan bir kişinin ''milyonerlik'' sevinci sadece 15 dakika sürdü.

Yayınlanma: 17.10.2009 - 14:24
Abone Ol google-news

Mehmet Kocatepe, süper lotonun sonuçlarına kahvehanede gazeteden baktığını, kuponundaki rakamlarla sonuçların tuttuğunu görünce, ''Zengin oldum'' diye düşündüğünü söyledi. Kahvehanede bulunan 10-15 kişiye kahve ısmarladıktan sonra bir loto bayiine gittiğini ve kesin sonuçları aldığını anlatan Kocatepe, buradaki sonuçların kuponundakiyle aynı olmadığını görünce şok olduğunu ifade etti.

Bayideki sonuçlara önce inanamadığını, daha sonra gazetenin sonuçları yanlış verdiğinin söylenmesi üzerine fenalık geçirdiğini ifade eden Kocatepe, ''Süper Lotonun oynadığım kupona isabet ettiğini görünce sevinçten havaya uçtum, ama bu sevincim loto bayiinde asıl sonuçları öğrenince hayal kırıklığına dönüştü. Tüm umutlarım yıkıldı'' dedi. Kahvehanedeki arkadaşlarına ısmarladığı kahvelerin parasını dahi ödeyemediğini kaydeden Kocatepe, ''15 dakika önce 2,5 milyon TL sahibiydim. 15 dakika sonunda yine eski yaşamıma döndüm. Küçük meblağ olsa bu kadar üzülmezdim, ama 2,5 milyon TL az değil. Hala şoktayım, ellerim titriyor'' diye konuştu.

Bağ-Kur emeklisi olduğunu belirten Kocatepe, şunları söyledi: ''Parayı kazansaydım büyük kısmını oğluma ve kızıma ayıracaktım. Onlar bari rahat bir yaşam sürsün. Ben de ölene dek sıkıntı çekmeden yaşardım. Ama tüm bu güzel hayaller 15 dakika içinde gitti. Keşke o gazeteyi okumasaydım. Daha sonra araştırdım, gazete yanlışlıkla bir önceki çekilişin numaralarını yayımlamış. Bu da benim şanssızlığım. 15 dakika içinde önce milyoner oldum, sonra eski yaşantıma geri döndüm.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler