Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, YGS'de öğrencilerin umutlarının söndürüldüğünü belirten Kılıçdaroğlu'nun savcılara seslenişini manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 30.04.2011 - 06:31
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Savcı iktidar baskısı altında’


YGS’de öğrencilerin umutlarının söndürüldüğünü belirten Kılıçdaroğlu savcılara seslendi. Kılıçdaroğlu “Soruşturma gizliyse hükümete ve şifreli sınavı yapan insana nasıl bilgi verdin?” dedi. Kılıçdaroğlu, Deniz Feneri’nde savcılara “seçime kadar davayı açmayın” baskısı yapıldığını savundu.


HÜRRİYET

Atın dedi atıldı


Merkezi Kanada'da bulunan Uluslararası Grafik Birlikleri, üyeliğe kabul ettiği KKTC Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin atılmasını isteyen Rum kesimindeki Kıbrıs University of Nicosia'yı üyelikten attı.


MİLLİYET

Ekonomide çılgın proje


Başbakan'ın "Enflasyon, faizin neticesidir, Hedef faizle enflasyonu aynı seviyeye getirmektir. Faizi sıfırlamak için bunu yapmalıyız" sözünü Güngör Uras yorumladı.


VATAN

Sonuçlar hatalı mı?


ÖSYM, şifre soruşturması bitmeden YGS sonuçlarını apar topar açıklayınca skandallara bir yenisi eklendi. Puanlamada yanlışlıklar yapıldığı ortaya çıktı. Bir aday itiraz edince puanı 133'ten 427'ye yükseldi. Adana'da da 30 aday yanlış sonuçları yargıya taşıdı...


RADİKAL

Kırbaçlı işkence


1981'de işkencede öldürülen öğretmenin mezarının açılması kararı, eski defterleri açtı. Aynı yerde işkence gören Hamit Kapan da "Tümgeneral Haznedaroğlu, iki kişinin ölümünden daha sorumlu" diyor.


AKŞAM

Muhafazakar sağ bitmiştir


HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş, eski mahallesinde yaşadıklarını, AK Parti'yle ayrışma noktalarını ve muhafazakar sağın seyir defterini anlattı. Kurtulmuş SP'den kopuşlarını 'operasyon' olarak görüyor.


SÖZCÜ

Cebimde dolarlar değil dert mektupları var!


O mektuplarda kimi oğluna iş, kimi ailesine aş istiyor... Kimi "icralık oldum kurtarın" diyor. Derdin ardı arkası kesilmiyor.


HABER TÜRK

3 aylık ömrü kaldı 1 yıla randevu aldı


Adli Tıp, doktorların 3 ay ömür biçtiği bebeğe muayene için 13 Ocak 2012'ye randevu verdi.


SABAH

İlk sıcak anket AKP 48.7 CHP 25.2


GENAR'ın araştırmasına göre, bugün seçim olsa AK Parti tek başına iktidar. Ergenekon sanığı adaylar CHP'ye yaramadı.


POSTA

Kokusu çıktı!


Sevgilisini bıçaklayıp öldüren evli kadın cesedi 'kokmasın' diye tuzladıktan sonra halıya sarıp banyoda 1 gün bekletti. Ertesi gün kadının oğlu, yeğeni ve bir arkadaşı cesedi bahçede üzerine benzin döküp yaktı. Kadının ceset bulunduktan sonra polise gözyaşları içinde ifade verip "Katili yakalayın" diye yalvardığı ortaya çıktı.


BİR GÜN

Barajsız, yasaksız bir seçim istiyoruz


Seçimlere girmesi YSK tarafından engellenen ÖDP, illerden gelen milletvekili adaylarının da katılımıyla Ankara'da bir protesto gerçekleştirdi. ÖDP yasaksız-barajsız seçim için kampanya başlattı.


YENİ ŞAFAK

Aygün sana yeter


Başbakan Erdoğan, kendisine 'Sen kim Ecevit kim. Adını ağzına alırken abdest al' diyen Kılıçdaroğlu'nun samimiyetsizliğini belgeledi. Erdoğan, CHP liderinin Ecevit'i küçük düşüren Sinan Aygün'ü aday gösterdiğini söyledi.


ZAMAN

Cami ve tesettüre hakaret Türkiye'yi ayağa kaldırdı


Caminin ucubeye benzetildiği, tesettürlü kadının ağzının iç çamaşırıyla kapatıldığı Eskişehir'deki resim sergisine tepki yağdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler