Gezegenler ve sonbaharda aşk

Aşk gezegeni Venüs, tutkulu Akrep burcuna ilerledi. Önümüzdeki günlerde Mars da yanına katılacak ve bu arada 8 Ekim'de Venüs geri gitmeye başlayacak.

Yayınlanma: 09.10.2010 - 13:56
Abone Ol google-news

Gökyüzü sonbaharda aşk hayatımızın oldukça hareketli, çalkantılı, eser ekli bir atmosferde geçeceğini gösteriyor. Her şey baştan aşağı yenileniyor. Yeniay dönemlerinde verilen kararlar, atılan adımlar uzun soluklu olacağından, yeni atılımlarınızı ve evlenmek isteyen aşk hayatlarında bu kararı verecekleri bir dönem içerisindeler yalnız merküründe gerilediğini hesaba katarsak bu konularda acele kararlar almamanız gerekebilir. Yine taşınma, kontrat yapma, yer değiştirme gibi etkileriniz gündeme gelse de bu konudaki başlangıçlarınızı sonrasına bırakın.
 

Eğer ilişkilerimizde sorunlarımız zaten fazlaysa

Eğer ilişkilerimizde sorunlarımız zaten fazlaysa hayal kırıklıkları yaşayan durumda bulabiliriz. Venüs, ilişkilerimizi, başkaları ile uyumumuzu, başkalarına neden çekildiğimizi ya da neden beğenmediğimizi anlatan güçtür. Venüs aşk tanrısıdır. Akrep burcundaki Venüs fokur fokur kaynayan bir kazan gibidir. Venüs bu burçta aşırı bir tutku, yoğun bir arzu ve bir o kadar da kendini yok eden, kuşkucu, yırtıcı bir tavır ortaya koyuyor. Bu gözle bakıldığında önümüzdeki aylarda yakın beraberliklere, ortaklıklara, hatta arkadaşlıklarımıza daha sakin bir kafa ile yaklaşmaya bakmalıyız. Aşkta kıskançlığın, ayrılıkların yıkılmaların öne çıkabileceği günlerdeyiz. Böyle bir zaman diliminde çok huzurlu ve kararlı ilişkilerin bile can sıkıcı hale geldiğini görürsek şaşırmayalım. Bazılarınız seks hayatınızda istediğiniz performansı alamayabilir.

Venüs 19 Kasım’da düzgün harekete dönmüş olacak, Öyle gözüküyor ki Ekim’de ve Kasım'da ilişkilerimizde, kişisel beğenilerimizde ve aşk hayatımızda yaşayacağımız çalkantılar ancak 19 Kasım sonrasında dinmeye, sakinleşmeye başlayacak. Uluslararası anlaşmalarınız ve görüşmeleriniz varsa ve olacaksa yine bu dönem şartları birkaç kez gözden geçirin, parasal koşulları iyi belirleyin ve mümkünse 19 Kasım'dan sonra yapmaya özen gösterin. Ayrıca bugün, ortaklaşa maddi alanınızda planlı ve programlı davranmalısınız Venüs’ün bu geri gidiş hareketinin etkilerinin tam olarak silinmesi ve havanın iyice sakinleşmesi 8 Ocak’a kadar da devam edebilir.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler