"Gökçek Ankaralıları ölüme mahkûm etti"

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, ''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, arsenik ve kükürt oranı yüksek kalitesiz kömürleri dağıtarak, Ankaralılar'ı adeta ölüme mahkûm ettiğini'' öne sürdü.

Yayınlanma: 30.01.2009 - 11:40
Abone Ol google-news

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, yazılı açıklamasında, ODTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü tarafından yapılan incelemede AKP'nin dağıttığı kömürlerin arsenik ve kükürt oranının normal değerlerin çok üstünde çıktığını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ''Ankara'ya kirli su getirdikten sonra şimdi de havasını kirlettiğini'' savunan Karayalçın, ''Ankara'da ne içilecek su ne de soluyacak hava kalmıştır'' dedi.

Suyu ve havası büyük bir tehdit altında olan bir şehirde yaşanamayacağını ifade eden Karayalçın, şöyle devam etti:

''AKP'li Melih Gökçek, arsenik ve kükürt oranı normal değerlerin çok üstünde olan kalitesiz kömürleri dağıtarak, Ankaralılar'ı adeta ölüme mahkum etmektedir. Melih Gökçek belediyeciliği insan hayatını yok sayan, insan yaşamına değer vermeyen bir anlayışa sahiptir. Bu anlayış, Ankara'yı yaşanmaz hale getirmiştir. Ankaralıların sağlığı ve çocuklarımızın geleceği için Melih Gökçek Ankara yönetiminden gönderilmelidir. Bütün Ankaralıları yaşamlarına sahip çıkmaya çağırıyorum.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler