Gökçek: Soru soran kişiyi tanımıyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Deniz Baykal ile Murat Karayalçın'ın birlikte düzenlediği basın toplantısında soru soran kişiyi tanımadığını ve bu kişinin bugüne kadar korumalığını yapmadığını bildirdi.

Yayınlanma: 26.11.2008 - 20:17
Abone Ol google-news

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon programında, Baykal'ın, bugün CHP Genel Merkezi'ndeki basın toplantısında ''Karayalçın'ın DTP ile işbirliği'' iddiasını dile getirerek soru soran kişinin, ''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın eski korumalarından birisi ve çocuklarıyla ilişki içinde olduğu ihbarları yapıldı'' açıklamasına yanıt verdi.

''CHP Genel Merkezi'nde soru soran kişiyi ne tanıyorum, ne de bu zamana kadar korumalığımı yaptı'' diyen Gökçek, konunun saptırıldığını söyledi.

Gökçek, ''Aslında, kişinin kim olduğu değil, bir soru karşısında partinin görevlilerinin vatandaşa karşı aldığı tavır önemli. O vatandaş CHP'li olur ya da olmaz. Bir soru soruluyor. Soru sorana karşı bu tür mü davranmak gerekir'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler