Görev başında kalp krizi geçiren polis memuru yaşamını yitirdi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipler amirliği kadrosunda görevli polis memuru 51 yaşındaki Mücahit Yıldız, görev başında kalp krizi geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan polis memuru, tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Polis memuru Mücahit Yıldız, 16 Aralık Cuma saat 16.30 sıralarında merkez Yakutiye ilçesindeki ekipler amirliğinde kalp krizi geçirdi. Mesai arkadaşlarının ilk müdahaleyi yaptığı Yıldız, 112 ambulansıla Erzurum Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.
Sağlık ekiplerinin sürekli kalp masajı yaparak acil servise aldığı Mücahit Yıldız, Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında yaşamını yitirdi.
KIZI TABUTUN PEŞİNDEN GİTTİ
Polis memuru Yıldız için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene polis memuru Yıldız'ın eşi ve 2 kızı ile Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve meslektaşları katıldı. Törende gözyaşlarına boğulan Yıldız Ailesi'nin yanına giden Vali Seyfettin Azizoğlu, aileyi sakinleştirmeye çalışırken, kızı Esra arkadaşlarının omuzlarında taşınan babasının tabutuna elini uzatarak, "Ne olur bizleri bırakma" diyerek bir süre peşinden gitti.
Erzincan Polis Okulu'ndan 1991 yılında mezun olan Müçahit Yıldız Bursa, Şırnak, Ağrı ve son olarak memleketi Erzurum'da görev yapıyordu. Yıldız, düzenlenen törenden sonra babacoğı olan Erzurum'un Aşkale İlçesi'ne bağlı Çayköy'de toprağa verildi.

En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
'Ordunun yeni Türkçe sözcüsü eski bir gangster'
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı