Göztepe'nin teşekkür mesajı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bitime bir hafta kala Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi garantileyen Göztepe'nin yönetim kurulu, kendilerine destek olan herkes için teşekkür mesajı yayınladı.

Yayınlanma: 02.05.2011 - 18:53
Abone Ol google-news

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Göztepe'nin yedi yıl aradan sonra Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup şampiyonu olarak 1. Lig'e yükseldiği belirtilerek bundan duyulan mutluluk ifade edildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

''Kulübümüzün bu başarısını kutlamak için Atatürk Stadı'na gelen, mesaj gönderen bakanlarımıza, milletvekillerimize, İzmir Valimize, kaymakamlarımıza , belediye Başkanlarımıza, diğer bürokratlarımıza, spor kulüplerine, her zaman ve her yerde kulübünün yanında olan muhteşem taraftarımıza ve spor basınımıza teşekkür etmek istiyoruz. Türk sporuna farklı bir model ve anlayışı getirmeye çalışan yönetimimiz, taraftarıyla bir bütün olarak, tarihi başarılara tekrar imza atabilmenin ve bunu kalıcı hale getirebilmenin çabası içinde bulunacaktır. Şampiyonluğumuz kutlu ve uğurlu olsun.''

 

Taraftarın kutlamaları sürüyor

Göztepe'nin taraftarları üst lige çıkma kutlamalarını sürdürüyor. Göztepe Köprüsü çevresinde toplanan taraftarlar meşaleler yaktı, tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar, takımlarının forma ve bayraklarıyla marşlar söyledi.

Konak Belediyesi'nce düzenlenen kutlama programında, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da taraftarların kutlamasına katıldı. Polis, kutlama boyunca çevrede tedbir aldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler