GS 104. yaşını kutlayacak
Galatasaray Kulübü'nün 104. kuruluş yıldönümü, yarın ve 17 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek bir dizi etkinlikle kutlanacak.

Etkinlikler çerçevesinde yarın, kulübün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri ziyaret edilecek. Yarın akşam ayrıca, kulüp başkanı Adnan Polat'ın katılımıyla, WOW İstanbul Otel'de, kulüp personelinin de yer alacağı kutlama yapılacak.
17 Ekim Cumartesi günü ise Galatasaray Lisesi'nde etkinlikler yapılacak. Saat 11.00'de başlayacak lisedeki etkinliklerde en kıdemli üye yaş kütüğüne 104. yıl plaketini çakacak. 50 yıllık divan kurulu üyelerine berat ve madalyaları verilecek. Yıl içinde kulübün bütün branşlarında kazanılan kupa ve madalyalar tanıtılarak, müzeye teslim edilecek. Buradaki etkinlikler geleneksel Galatasaray pilavının yenilmesiyle sona erecek.

En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
'Ordunun yeni Türkçe sözcüsü eski bir gangster'
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı