G.Saraylıları kızdıracak gönderme!

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, sarı-lacivertli takımın 11 puan gerisinde olan Galatasaray'a esprili bir göndermede bulundu.

Yayınlanma: 17.12.2013 - 16:37
Abone Ol google-news

Ezeli rakipler Galatasaray ve Beşiktaş'ın kuruluş tarihlerinin rakamlarının toplamından çıkan sonuçla Fenerbahçe'nin kuruluş tarihi 1907'nin rakamlar toplamını çıkararak 11 rakamını buldu.

Ekşioğlu, attığı tweet ile önce şunu sordu: "Bilmece. 1905 rakamlar toplamı (15) + 1903 rakamlar toplamı (13) =28... 1907 rakamlar toplamı ise=17.

28-17= 11. Bilin bakalım 11 nedir?" şeklinde rakiplerine göndermede bulundu.

Öte yandan; Fenerbahçe'nin rakipleriyle ligde aradaki puan farkını açmasıyla yakında 'Türk futbolunun kalitesiz" denilmeye başlanacağını ifade eden Ekşioğlu, "Yakında Türk futbolu kalitesiz demeye başlarlar. Bu sene Ziraat in, Spor Toto aut" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın tek düşüncesinin sarı-lacivertli taraftarları mutlu edebilmek olduğunu kaydeden Ekşioğlu, "Aziz Yıldırım taraftarlara her zaman duacıdır. Kendisi taraftarla yatıp taraftarla kalkıyor inanın tek isteği taraftarları mutlu edebilmek" dedi.

UEFA'nın Fenerbahçe'nin cezasını 1 yıla indirir mi? sorusuna ise Ekşioğlu, "O konu hukuk, o konuyla ilgili bir şey bilemiyorum hep ters işlediği için" şeklinde cevap verdi. Ekşioğlu, devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağına hocanın karar vereceğini, ancak transfer yapılacağını düşünmediğini de sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler