Hazır yemek zincirleri sosyal medyada atıştı

KFC'nin resmi İspanya Twitter hesabından yapılan bir paylaşım, KFC ve Burger King'in arasında eğlenceli bir atışmanın çıkmasını sağladı. Burger King İspanya Twitter hesabı, Popeyes'ı da olaya dahil ederek KFC'ye sert bir yanıt verdi.

Yayınlanma: 16.02.2021 - 10:40
Hazır yemek zincirleri sosyal medyada atıştı
Abone Ol google-news

Son yıllarda büyük şirketler, sosyal medya üzerinden eğlence yollu atışmalar ile birlikte kullanıcıların ilgisini sıkça çekiyor.

KFC ile Burger King'in İspanyol merkezli sosyal medya hesapları küçük çaplı bir atışma geçekleştirdi. İlk olarak gizemli tavuk tarifiyle dünyanın en ünlü hazır yemek zincirlerinden olan KFC'nin hesabından Burger King ve McDonalds için Godzilla Vs. Kong filminden bir gönderme yapıldı.

Yapılan paylaşımda Burger King'i Godzilla yerine koyan KFC, Kong'u ise McDonalds olarak betimledi. Sonra elinde beyzbol sopası bulunan bir köpekle bu ikiliyi kovaladı.

248 binden fazla beğeni alan bu paylaşımın ardından Burger King'den de aynı sertlikte bir yanıt geldi. Burger King'in resmi İspanya hesabından yapılan paylaşımda KFC olarak betimlenen ve elinde beyzbol sopası bulunan köpeğin tasmasının Popeyes tarafından tutulduğu görülüyor.

Burger King ve Popeyes aynı zamanda Restaurant Brands International'a bağlı iki ortak firma.

Kaynak: Webtekno.com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler