HTC One M9s resmi olarak tanıtıldı

Tayvanlı telefon üreticisi HTC, yeni orta seviye akıllı telefonu HTC One M9s’i resmi olarak tanıttı. Telefon 20 Kasım’da Tayvan’da piyasaya sürülecek.

Yayınlanma: 20.11.2015 - 16:57
Abone Ol google-news

Akıllı telefon pazarındaki etkinliğini arttırmaya devam eden Tayvanlı telefon üreticisi HTC, orta seviye akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi. Bir süredir konuşulan HTC One M9s dün resmi olarak tanıtıldı. Telefonun HTC’nin amiral gemisi akıllı telefonuyla isim benzerliği taşısa da, HTC One M9 gibi üst düzey bir akıllı telefon olmayacak.


Orta seviye akıllı telefon kategorisinde son derece iyi bir alternatif olan HTC One M9s, 64 bit sekiz çekirdekli MediaTek Helio X10 işlemci ile geliyor. Telefonun diğer donanımsal özellikleri arasında 1080p çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekran, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 2 TB microSD hafıza kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera ve 4 Ultrapixel ön kamera yer alıyor.
HTC One M9s ilk olarak HTC’nin anayurdu Tayvan’da satışa sunulacak. 390 dolardan satılacak olan telefonun Tayvan dışında satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak HTC’nin yeni telefonunu mümkün olduğunca fazla kullanıcıya ulaştırmak isteyeceği tahmin ediliyor.

Microsoft Lumia 950 ve 950 XL’in batarya performansı ortaya çıktı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler