Huawei Mate 8’in çıkış tarihi belli oldu!

Son dönemlerde akıllı telefon sektörünün en çok konuşulan ismi Huawei, basın mensuplarına davetiye yollamaya başladı. Firmanın beklenen modeli Huawei Mate 8’in tanıtılacağı etkinliğin tarihi belli oldu. Huawei Mate 8 ve diğer detaylar haberimizde.

Yayınlanma: 30.10.2015 - 11:25
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz ay IFA 2015’te Huawei Mate S modelinin büyük ilgi görmesinden sonra firma şimdi yeni bir model duyurmaya hazırlanıyor. Başarılı Mate serisinin son üyesi Mate 8 olacak. Çinli Weibo isimli sosyal ağda ortaya çıkan davetiye görseli Huawei Mate 8 modelini ve bir etkinliği işaret ediyor.


Yeni bir Kirin yongasının gösterildiği davetiye, firmanın beklenen modeli Mate 8’i işaret ediyor. 5 Kasım olarak belirlenen etkinlik tarihinde Huawei, Mate 8 modelini duyuracak. Başarılı Mate serisi en son geçtiğimiz yıl Mate 7 ile ülkemizde de satışa sunulmuş ve büyük ilgi görmüştü. Şık tasarımı ve performansı ile beğeni toplayan Huawei Mate 7 güncellenecek.
Yeni Kirin 950 yongası Cortex-A72 ve Cortex-A53 mimarilerini kullanıyor. 4+4 şeklinde çalışan işlemciler, ihtiyaç duyurulduğunda 2.4 GHz hıza kadar çıkabiliyor. Mali T-880 grafik işlem birimli yeni yonga Mate 8 modelinde kullanılacak. Modelde aynı zamanda 4 GB RAM olması bekleniyor.
Huawei Mate 8 modelinde aynı zamanda 6 inç büyüklüğünde Quad HD yani 1440 x 2560 piksel çözünürlüklü bir ekran bekleniyor. 21 MP arka, 8 MP ön kameranın yanı sıra 4000-4500 mAh kapasiteli bir batarya da yine beklentiler arasında.

Samsung Galaxy View sonunda resmiyet kazandı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler