'İki ay çok abartılı bir zaman'

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Johan Elmander, sakatlığının iyiye gittiğini söyledi.

Yayınlanma: 01.11.2012 - 19:57
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Johan Elmander, Lig TV'de canlı yayın konuğu olurken, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki CFR Cluj maçında yaşadığı sakatlığın ardından tedavisinin devam ettiğini aktararak, ''Daha iyiye gidiyorum. Ne zaman dönebileceğimle ilgili tarih vermek çok zor. Fizyoterapistler eşliğinde çalışmalara başladım. Yeniden sahalara ne zaman dönebileceğimle ilgili ileri sürülen 2 ay, çok abartı bir zaman. Sakatlığımın daha iyiye gittiğini söyleyebilirim'' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 3 maçlarında yalnızca 1 puan kazanmalarının hatırlatılması üzerine İsveçli oyuncu, ''Şampiyonlar Ligi'ndeki durumdan memnun değiliz. 3 tane talihsiz maç oynadık. Manchester United maçını herkes biliyor, son Cluj maçında hava şartlarını biliyorsunuz. Önümüzde 3 maç daha var. Galatasaray'ın gücünü göstermek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

'Takımda çok kaliteli forvetler var'

Galatasaray'ın kadrosunda önemli isimler bulundurduğunu ve özellikle forvette çok kaliteli oyuncular olduğunu dile getiren Elmander, şunları söyledi: ''Geçen sene Baros ve Necati vardı. Bu sene Umut, ben, Sercan ve Burak Yılmaz var. Umut Bulut, kalbiyle oynayan bir oyuncu ve attığı gollerle lider olmamızı sağladı. Burak Yılmaz da bu sezon birçok gol kaydetti. Siz iyi oynamayınca, gözünüz arkada kalmıyor. Eğer idmanlarda iyi çalışmazsanız, sürekli yerinizi dolduracak bir isim var. Hepsiyle oynamaktan memnunum. Gol yollarında sıkıntı yaşandığını düşünmüyorum. Puan durumuna bakarsanız lideriz ve istediğimiz zaman da çok gol atıyoruz. Demek ki forvette bir eksiğimiz yok. Aynı zamanda orta saha, defans ve kalede de herhangi bir sıkıntı yaşadığımıza inanmıyorum. Bu tip eleştirilere katılmıyorum.''

Elmander, teknik direktör Fatih Terim için de övgü dolu sözler söylerken, ''Fatih hocadan her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Fatih Terim'in liderlik vasfından çok etkileniyorum. Devre arasında benimle konuşması ve bana yol göstermesi çok şey öğretiyor'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler