"İlke ve devrimlere saldırı devam ediyor"

Birleşik Büro Hizmetleri Kolu Kamu Emekçileri Sendikası (Birleşik Büro-İş) Genel Başkanı Haydar Şahindokuyucu, Atatürk ilke ve devrimlerine saldırıların devam ettiğini bildirdi.

Yayınlanma: 09.11.2009 - 09:01
Abone Ol google-news

Birleşik Büro Hizmetleri Kolu Kamu Emekçileri Sendikası (Birleşik Büro-İş) Genel Başkanı Haydar Şahindokuyucu, Büyük Önder Atatürk'ün ölümümünün 71. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, tam bağımsızlığa, egemenliğe, demokrasiye ve Laik Cumhuriyete gönülden bağlılığın, ülke için en önemli varlık nedeni ve hazine olduğunu belirtti.

Şahindokuyucu, medeni dünyada, dini devlet işlerine egemen kılarak şahsi menfaat ve istikbal arayışlarına girmenin, ulusal ve küresel bazda ulusal menfaatlere zarar veren tutum ve davranışların varlığına da işaret ederek şöyle devam etti:
"Açılımın Yüce Önder Atatürk'ün edebiyete uğurlandığı 10 Kasım'ın yıldönümünde Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görüşülmeye başlanacak olması, ulusal birilik ve bütünlüğümüzün simgesi Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun temsil ettiği birlik ve beraberlik, özgürlük, egemenlik ve bağımsızlık gibi bu ülkenin temel değerlerine ve varlık sebeplerine karşı apaçık bir saldırıdır.
Türkiye rüyası ile uyandıkları sabahın akşam karanlığında pusu kurup onları bekleyen bölücü ve irticai terör odakları tarafından katledilen Demokrasi ve Cumhuriyet Şehitlerimizi saygıyla, minnetle, şükranla ve rahmetle anıyoruz"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler