İş dünyası kalıcı barış istedi

Afrin harekâtına destek veren TÜSİAD ve TÜRKONFED, kısa sürede biteceğini umuyor.

Yayınlanma: 21.01.2018 - 23:28
Abone Ol google-news

TÜSİAD Başkanı Bilecik, “Terör odaklarına karşı haklı mücadelede yüreğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte” mesajını yayımladı. TÜRKONFED Başkanı Kadıoğlu’da savaşın kısa sürecede biteceğini umduklarını söyledi.

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, “Terör odaklarına karşı haklı mücadelede yüreğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte” ifadelerini kullandı.

TÜSİAD Başkanı Bilecik, Zeytin Dalı harekâtına ilişkin yazılı açıklama yaptı. “Terör odaklarına karşı haklı mücadelede yüreğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte” diyen Bilecik, “Dileğimiz, kahraman askerlerimizin zaferi ve yurda sağ salim dönüşleridir. Zeytin Dalı harekâtı sayesinde sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisini temenni ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Barışa ihtiyaç var

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu TÜRKFOND Başkanı Tarkan Kadıoğlu da yapılan harekâtın bu ülkenin bekası için olduğunu belirterek, “kısa sürede biteceğini umuyorum” dedi. Savaşın bölgeye ve ekonomiye etkileri konusunda da “Bu savaş aslında yedi yıldır sürüyor. O nedenle bazı şeylerin çok fazla etkileneceğini sanmıyorum” yanıtı veren Kadıoğlu, “Ama bölgede barışa ihtiyaç vardı ve bu sorunun en kısa sürede sağlanması bizim de arzumuz” diye konuştu. Kadıoğlu, hem bölgeye hem ülkeye barış ve huzurun en kısa sürede gelmesini umduklarını yineledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler