İşçi servisi kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı
Edirne’nin Keşan İlçesi’nde işçi taşıyan midibüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 17.00 sıralarında Keşan-Gelibolu yolu Destek Kıtaları Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Keşan’dan Gelibolu’ya giden Kemal Başan yönetimindeki 17 RR 065 plakalı otomobil, hatalı sollama sonucu yol çalışması nedeniyle tek şeritten sağlanan yolda karşı yönden gelen ve içerisinde Bahçeköy Sulama Göleti Şantiyesi’nde çalışan 5 iççinin bulunduğu 31 yaşındaki Erdem Atın yönetimindeki 22 RR 311 plakalı midibüsle çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Kemal Başan olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki Ferdi Burucu ve 42 yaşındaki Ethem Er yaralandı. Kaza sonucu ön tekerlekleri kopan midibüsün sürücüsü Erdem Atın ve araçtaki 5 işçi ise kazayı yara almadan atlattı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Ferdi Burucu ile Ethem Er, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Araçta sıkışan Kemal Başan’ın cesedi ise sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı. Başan’ın cesedi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Video Haberler
-
İmamoğlu'ndan 'Türk Ocakları' göndermesi
-
İstanbul'da hareketli dakikalar
-
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi
-
Osmaniye'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
-
Hareketli dakikalar: Milyonluk yatta can pazarı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
Sarallara dev operasyon
-
'Elinde son derece ciddi bilgiler, belgeler var'
-
'Şahmeran' operasyonunda yeni gelişme
-
AKP'li başkandan işçiye tehdit
En Çok Okunan Haberler
-
En düşük emekli maaşı belli oldu
-
Lille yeni teknik direktörü Paulo Fonseca oldu!
-
Şirketlere kayyum atandı, binlerce hesaba el konuldu
-
Erdoğdu ve Torun, CHP'den istifa etti
-
Kulislerdeki 3 'Sedat Peker' söylentisi
-
Sarallara dev operasyon
-
Cumhur'a kötü haber, yüzde 7 kurtarmadı
-
Fotoğraftaki akıl almaz ayrıntı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
İki konuda uzlaşı sağlandı