İspanya'da lunapark kazası: 3 ölü
İspanya'nın orta kesimindeki Castilla-La Mancha özerk bölgesinde bulunan Villacanas kasabasında düzenlenen şenlikte, lunaparkta yüksek hızla dönen dört kollu arabanın kollarından birinin aniden ikiye bölünmesiyle 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kendi ekseni etrafında dönen dört geniş metal kola bağlı olan heyecan arabasındaki kaza hakkında bilgi veren Castilla-La Mancha'nın başkenti Toledo'nun Sivil Savunma Teşkilatı yetkilisi Jose Luis Gonzalez Capilla, kazada 20'li ve 30'lu yaşlarda üç Rumen erkeğin öldüğünü, 16 yaşındaki Rumen kız çocuğunun da ağır yaralandığını söyledi.
İspanya'nın birçok köy ve kasabasında şenlikler ve eğlenceler düzenlenirken, kaza, Toledo'nun 80 kilometre doğusunda 9 bin nüfuslu Villacanas kasabasındaki "karnaval"ın ilk gecesinde meydana geldi.
Video Haberler
-
Fenalaşan yolcusunu sağlık merkezine yetiştirdi
-
CHP'ye üye olan kaynak işçisi: Ayakkabı bile alamıyoruz
-
'Vallahi millet perişan'
-
'Bu müteahhitti değiştirelim biz'
-
Serap Bor cinayetinde 'azmettirme' iddiası
-
Yanında taşıdığı bankla ATM'yi parçaladı
-
'Terör örgütü alınmasına evet diyemeyiz'
-
Maltepe'de korkunç kaza: Araç bariyerlere çarptı!
-
Beylikdüzü'nde tahliye gerginliği
-
'32 milyon TL' miras kaldı ama dokunamıyor
En Çok Okunan Haberler
-
İşte ‘ilk türbanlı vali’ Yiğitbaşı’nın şirketleri
-
AKP'yi üzecek haber
-
İktidarın çökerttiği tarım politikasına kızıp...
-
Sayısız oy kullanımı olacak, hedef 64 vekil
-
Açıklama geldi: Maltepe Belediyesi'ne operasyon!
-
Ünlü ekonomist 3 ihtimali gündeme getirdi
-
Özkan cephesinden Cumhuriyet'e açıklama
-
'Bu müteahhidi değiştirelim biz'
-
Meteoroloji'den 'pazar' günü uyarısı
-
Küresel panik artıyor: Maymun çiçeği virüsü yayılıyor