İstanbul Modern'de "Bir günlük festival"

Sinema Yazarları Derneği'nce (SİYAD) düzenlenen ''Bir Günlük Festival''in dördüncüsü 9 Mayıs'ta İstanbul Modern'de gerçekleştirilecek. Sinemaseverler, İstanbul Modern Müzesi'ne giriş bileti alarak ''Bir Günlük Festival''de diledikleri sayıda filmi ücretsiz izleyebilecek.

İstanbul Modern'de
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 05.05.2009 - 12:59

SİYAD'dan yapılan açıklamaya göre, bu kez ''Medyanın marifetleri'' başlığı altında düzenlenecek festival kapsamında saat 12.00'de Barry Levinson'ın yönettiği, başrollerinde Robert De Niro ve Dustin Hoffman'ın yer aldığı ''Başkanın Adamları'' adlı film izleyici ile buluşacak.

Sidney Lumet'in unutulmaz filmi ve Al Pacino'nun başrolde yer aldığı ''Köpeklerin Günü'' saat 14.00'te, Oliver Stone'un ''Katil Doğanlar'' adlı filmi saat 16.00'da, John Travolta ve Dustin Hoffman'ın rol aldığı ''Çılgın Şehir'' adlı film ise saat 18.00'de gösterilecek.

Sinemaseverler, İstanbul Modern Müzesi'ne giriş bileti alarak ''Bir Günlük Festival''de diledikleri sayıda filmi ücretsiz izleyebilecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler