İstanbul ve Mersin'de operasyon: 39 gözaltı
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri birçok ilde sabahın erken saatlerinde operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Sarıyer Fatih Sultan Mehmet ve Baltalimanı Mahallelerinde, daha önceden belirlenen birçok adrese sabahın ilk saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.
Baskınlara Özel Harekat Timleri ile Çevik Kuvvet Polisleri de destek verdi. Polisin operasyon sırasında geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Polis adreslerdeki aramalarını sürdürürken, operasyonun içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Mersin Merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Kazanlı Mahallesi'ndeki sahilde bulunan kampa da şafak vakti operasyon düzenleyen ekipler, DHKP-C'li oldukları ileri sürülen çoğu kadın 39 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!