İstanbul'da terör operasyonu: Sekiz gözaltı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde İstanbul'da terör operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda üçü kadın 8 kişinin gözaltına alındı.

Yayınlanma: 05.11.2014 - 08:52
Abone Ol google-news
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, birçok ilçede daha önceden belirlenen adreslere, eş zamanlı olarak sabah erken saatlerde terör operasyonu gerçekleştirdi. Baskınlara Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri de destek verdi.
 
Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi Eren Sokak'taki adrese düzenlenen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.
 
Operasyon kapsamında Pendik, Şeyhli Mahallesi'nde bir eve gelerek kapıyı çalan polis ekipleri aradığı kişinin o evde oturmadığı öğrenince bir süre araştırma yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı.

Operasyonda üçü kadın 8 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Şüphelilerin, PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına eleman aktarımı yaptıkları iddia edildi. Emniyet'ten yapılan açıklamada şöyle denildi: "Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına eleman aktarımı eylemlerini gerçekleştirdiği tespit edilen şahıslara yönelik 05.11.2014 tarihinde İlimiz Sancaktepe, Sultanbeyi, Ümraniye, Pendik ve Beyoğlu İlçelerinde gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonlarda 3'ü bayan olmak üzere toplamda 8 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar ile ilgili soruşturma işlemleri devam etmektedir."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler