İyi ki doğdun Ahmet

Gezi aileleri, Yüksel direnişçileri, sanatçılar ve siyasetçiler yayımladıkları mesajlarla doğum gününü kutladıkları Ahmet Atakan için adalet istedi

Yayınlanma: 18.02.2018 - 21:13
Abone Ol google-news

<video:929248>

Gezi Direnişi sırasında Antakya’da yaşamını yitiren Ahmet Atakan doğum gününde düzenlenen etkinlerle anılıyor. Atakan için sosyal medyada #İyikiDoğdunAhmetAtakan ve #AhmetAtakanHep23Yaşında etiketleri oluşturuldu. Gezi aileleri, Yüksel direnişçileri, sanatçılar, siyasetçiler video mesajlarla Ahmet Atakan’ın doğum gününü kutladı.

Gezi direnişinde yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, Abdullah Cömert’in annesi Hatice Cömert, Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan ve babası Sami Elvan, Maltepe Gülsuyu’nda uyuşturucu çeteleri tarafından öldürülen Hasan Ferit Gedik’in annesi Nuray Meray, Lice’de kalekol protestosunda yaşamını yitiren Medeni Yıldırım’ın annesi Fahriye Yıldırım, KHK ile ihraç edildikten sonra işlerine geri dönebilmek için direniş başlatan Nuriye Gülmen, Semih Özakça, Veli Saçılık, Acun Karadağ, sunucu Metin Uca, gazeteci İrfan Değirmenci, tiyatro sanatçıları Levent Üzümcü, Tilbe Saran, Barış Atay ve Özgür Aydın, Kardeş Türküler grubunun solisti Vedat Yıldırım, CHP milletvekilleri Hilmi Yarayıcı ve Aytuğ Atıcı, HDP milletvekili Filiz Keresteciğlu, Ahmet Atakan’ın doğum gününü kutlayan mesajlar yayımladı.

Hatay’ın Defne ilçesinde kurulan Halkevleri Ahmet Atakan Kütüphanesi için dayanışma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Ahmet Atakan’ın annesi Emsal Atakan, kardeşi Zafer Atakan ve Halkevleri yöneticileri birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Ahmet Atakan’ın doğum günü için çekilen video izlenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler