İYİ Partili Çokal partisinden istifa etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya milletvekili Tuba Vural Çokal, partisinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Çokal, açıklamasında parti yönetimini hedef aldı.

Yayınlanma: 14.02.2020 - 02:00
İYİ Partili Çokal partisinden istifa etti
Abone Ol google-news

“Kişisel hesaplar ve egoların ilkelerin önünde engel olarak durduğunu, yetkili makamların dahi bu ilkelerin önündeki engelleri yönetemediğini” ifade eden Çokal, “Eğer emekler, kişisel hırs ve egolara ezdirilir, değersizleştirilmeye çalışılırsa ve bu durum siyasi bir partide alışkanlık haline geldiyse ne yazık ki ülkeye ümit olamaz” dedi.

Çokal’ın, bir süre önce Antalya İl Başkanlığı’na atanan Yavuz Temizer’le “anlaşamadığı ve Temizer’in Antalya’daki kurultaylarda gösterdiği isimler ile Kepez ve Muratpaşa il başkanlarının gece yarısı görevden alınmasına tepkili olduğu” ifade ediliyor. Parti kulislerinde ise Antalya’nın gerek genel gerekse yerel seçimlerde “İYİ Parti’nin en başarılı olduğu illerden biri” olduğu konuşuluyor. Bu nedenle parti yönetiminin “Antalya’daki siyasi yapının çıtasını yükseltecek girişimde bulunduğu ve Genel Başkan Meral Akşener’in kısa bir süre önce, daha önce genel başkan yardımcılığı görevinde bulunan Temizer’i Antalya İl Başkanı olarak atadığının” altı çiziliyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler