"İzmir'de bir kadın belediye başkanının da olmasını çok isterim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP'li kadınlarla Körfez turu yaptı. Kılıçdaroğlu, "İzmir'de bir kadın belediye başkanının da olmasını çok isterim" dedi.

Yayınlanma: 10.05.2013 - 14:46
Abone Ol google-news

Anneler Günü programı kapsamında İzmir'i ziyaret eden Selvi Kılıçdaroğlu, Konak Vapur İskelesi önünde CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve İstanbul'daki 1 Mayıs olaylarında yaralanan lise öğrencisi Dilan A, şiddet mağduru kadınlar ile tutuklu gazetecilerin temsil edildiği "Dram" adlı teatral gösteriyi izledi. Gösterinin ardından Bergama Vapuru ile Körfez turu yapan Kılıçdaroğlu, güvertede gazetecilerin sorularını yanıtladı. İzmirli kadınların mücadeleci ve çalışkan olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "İzmir'de bir kadın belediye başkanının da olmasını çok isterim" dedi.

Kılıçdaroğlu, emeklilikte İzmir'e yerleşme planının olup olmadığı yönündeki soruyu da "Henüz belli değil" diye cevapladı.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'i de ziyaret eden Kılıçdaroğlu, mavi kapak kampanyasına destek olan partili kadınların ödüllendirildiği "CHP Yanınızda" adlı etkinliğe katıldı. Selvi Kılıçdaroğlu, etkinlikte en çok mavi kapak toplayan Karabağlar, Menemen ve Çeşme ilçe teşkilatlarının üyelerine plaket verdi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler