Kadife Şahin'den Ana'ya Armağan

Deneyimli gazeteci Kadife Şahin'in annesine ithaf ettiği "Bir Yağmur Yağsa Annemle Konuşsam" adlı şiir kitabı Kalkedon Yayınları etiketiyle okurlarla buluşuyor.

Yayınlanma: 09.05.2013 - 20:38
Abone Ol google-news

Milliyet gazetesi finans editörü Kadife Şahin, Anneler Günü arifesinde annesine ve tüm annelere yepyeni şiir kitabını armağan ediyor. Şahin, “Bir Yağmur Yağsa Annemle Konuşsam” adlı kitabında seksen yaşındaki annesi için bugüne kadar kaleme aldığı şiirlerini okurlarla buluşturuyor. Şahin, “karşısında duramadığımız tek sevgi” diye nitelendirdiği anne sevgisini anlattığı şiirleriyle  okurların kaybedilen güzellikleri, evrenselliği, barışı, sevgiyi, merhameti fark etmesini amaçladığını vurguluyor.

Kalkedon Yayınları tarafından yayınlanan yeni kitabı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Kadife Şahin “Sadece anneme yazdığım şiirlerden oluşan yeni kitabım sevgili anneme armağanım olacak. Bugün insanca konuşmayı, hakkı, adaleti paylaşmayı unutan insanın anne varlığıyla bu değerlere ulaşmasını ümit ediyorum” dedi.

Şahin’in ayrıca Kalkedon Yayınları’ndan çıkan “Güneş de Dondurur” isimli bir şiir kitabı bulunuyor.

Kadife Şahin Hakkında


Tunceli doğumlu olan Kadife Şahin, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Mesleğine TRT İstanbul Televizyonunda ve Güneş Gazetesi’nde stajer olarak başladı. Daha sonra Hürses, Global gazetelerinde ekonomi muhabiri olarak çalıştı. Hürriyet Gazetesi Araştırma Servisi, Ekonomist Dergisi, Power Dergisi’nde görev yaptıktan sonra Milliyet Gazetesi’ne geçen Şahin 13 yıldır Milliyet Gazetesi’nde finans editorü olarak görev yapıyo


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler