Kamyonetin altında kalan çocuk öldü, yakınları aracı taşladı
Şanlıurfa’da, 6 yaşındaki Enes Balbay, yolun karşısına geçmek isterken, kamyonetin altında kalarak yaşamını yitirdi. Öfkelenen çocuğun yakınları ile mahalle sakinleri, kazadan sonra kaçan sürücünün geride bıraktığı kamyoneti taş ve sopalarla tahrip etti.

Kaza, Devteşti Mahallesi 9922'nci sokakta meydana geldi. İddiaya göre, evlerinin önünde oynayan Enes Balbay, yolun karşısına geçmek isterken, 37 yaşındaki Ali Yıldız yönetimindeki 63 K 3042 plakalı kamyonetin altında kaldı.
Sürücü, çevredekilerin bağırmaları üzerine kamyoneti durdurarak indi. Bu sırada yardıma gelenler küçük Enes'in kamyonetin öldüğünü fark etti. Küçük çocuğun öldüğünü gören sürücü Yıldız, kargaşa sırasında kaçarak bölgeden uzaklaştı. Kazanın ardından küçük çocuğun öldüğünü öğrenen yakınları ile mahalle sakinleri gözyaşlarına boğulup taş ve sopalarla kamyonete hasar verdi.
İhbar üzerine bölgeye gelen polisler, öfkeli kalabalığı bölgeden uzaklaştırdı ve küçük çocuğun cesedini yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi.
Kaza sırasında korkudan olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsü Ali Yıldız ise bir süre sonra polise teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Erdoğan, 92 yaşındaki yurttaşa el öptürdü