Karabulut ailesinden ilk açıklama

Cem Garipoğlu'nun yakalanmasının ardından Karabulut ailesinden açıklama geldi. Baba Süreyya Karabulut, "Ben bu cinayetin arka bahçesine girdim. Gerçekler ortaya çıksın" derken; anne Karabulut "Bundan sonrasını yargı takip ettiği için sabırla bekleyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 17.09.2009 - 06:19
Abone Ol google-news

Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalanmasının ardından baba Süreyya Karabulut Haber Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Baba Süreyya Karabulut'un açıklamalarından satır başları şöyle "Nasıl pazarlıklar yapıldı. Ortaya çıkacak. Ben bu cinayetin arka bahçesine girdim. Gerçekler ortaya çıksın. Benim kınalı kuzum gitti. Kendimi tutamıyorum.  Allah bana yalan söyletmesin. Son çıkan bir isim daha oldu (Ahmet) bunu neden açıklayamadılar? 'Baba tezgaha düşürüldü' denildi ama ben düşmedim. Onlar tezgaha düştü. Bende de gizli bilgiler var ama zamanı gelince açıklayacağım. "

 

Anne Karabulut mahkeme önünde

Oğlu Enver Karabulut ile birlikte zanlı Cem Garipoğlu'nun bulunduğu Çocuk Mahkemeleri binası önünde bekleyen anne Nagihan Karabulut ise gazetecilerin ''Hak yerini buldu mu?'' şeklindeki sorusuna ''Buldu ama tam değil'' cevabını verdi.

Kendisinden bir açıklama yapmasını isteyen gazetecilere, avukatının gerekli açıklamayı yaptığını söyleyen Nagihan Karabulut, ''Bundan sonrasını yargı takip ettiği için sabırla bekleyeceğiz. Yine her zaman beklediğimiz gibi. Tabii bir parça yüreğimize su serpildi. Bir şeylerin yapılması gerektiğine inanıyorum'' dedi.

Bu arada mahkeme binasının yakınlarındaki bir binaya ''3 milyon avroya satılık kız. Müracaat: Süreyya Karabulut'' yazılı bir pankart asıldı. Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından pankartı bulunduğu yerden indirdi. Pankarta, Münevver Karabulut'un ailesi ve yakınları tepki gösterdi.

 

CEM GARİPOĞLU YAKALANDI FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler