Kavga çıkaran soru: Zafer bey saatiniz kaç?

17 Aralık operasyonunun merkezindeki isimlerden Reza Zarrab’a vatandaşların yaptığı "hırsız var" protestosunun bir benzeri eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a yapıldı.

Yayınlanma: 14.07.2014 - 08:34
Abone Ol google-news

17 Aralık zanlısı Reza Zarrab’a Bodrum tatilini yarıda kestiren vatandaş protestosunun bir benzeri, aynı davada adı geçen ve 700 bin TL’lik rüşvet saat aldığı iddiasıyla uzun süre gündemde kalan eski Ekonomi Bakanı Çağlayan’ın başına geldi. Ankara Çayyolu’ndaki lüks bir restorana ailesiyle birlikte giden Çağlayan’a aynı yerde yemek yiyen gençler tarafından “Zafer Bey saatiniz kaç” sorusu soruldu. Çağlayan çocukları gençlerin üzerine yürüdü

Başbakan Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AKP’lilerin, “darbe” olarak nitelendirdiği 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları birçok AKP yöneticisini adeta halk içine çıkamaz hale getirdi. Bunların başında da Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan geliyor. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonun simgelerinden birisi haline gelen 700 bin TL’lik saat, Çağlayan’ı sokağa çıkamaz hale getirdi. Son olarak geçtiğimiz günlerde Çağlayan’ın Ankara’nın lüks restorantlarından birisinde yaşadığı olay, Çağlayan’ı adeta isyan ettirdi.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ;


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler