Kavgayı ayırmaya çalışan polis şehit oldu
Antalya'da aile içi kavgaya müdahale sırasında bıçakla karnından bıçaklanan polis memuru Mehmet Topalcan, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Antalya'nın Doğuyaka Mahallesi 1114. Sokak'taki bir evde kavgaya müdahale ederken, E.K. tarafından bıçakla karnından yaralanan polis memuru Mehmet Topalcan, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, "Arkadaşımız bir olaya müdahale sırasında bıçaklı saldırı sonucu yaralandı ve kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Milletimizin ve ülkemizin başı sağolsun, üzgünüz" dedi. Şehit polis memuru Mehmet Topalcan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Kavga ihbarı üzerine Doğuyaka Mahallesi 1114. Sokak'taki bir eve giden polis ekibi, elinde bıçak bulunan E.K'ya (29) müdahale etmek istediği sırada E.K. polis memuru Mehmet Topalcan karnından yaralanmıştı. E.K. bacağından vurularak etkisiz hale getirilmişti.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!