Kenan Doğulu ve Sertap Erener aynı sahnede

Türkçe pop müziğin iki dev ismi Sertab Erener ve Kenan Doğulu, 17 Nisan Cuma Günü KüçükÇiftlik Park’ta müzik severlerin karşısına çıkacak. Atlantis Yapım işbirliği ile gerçekleşecek Red Bull SoundClash’ta aynı anda performans gösterecek olan sanatçılar, ilk olarak kendi şarkılarını farklı tarzlarda yorumlayacak. Devam eden etaplarda birbirlerinin şarkılarını tamamlayacak, üçüncü bölümde ise bambaşka tarzda daha önce seslendirmedikleri parçaları seslendirecek. Bu üç bölümün ardından sanatçılar, izleyicileri son etapta sürpriz performanslarla buluşturacak.

Yayınlanma: 27.02.2020 - 15:39
Abone Ol google-news

Avantajlı biletler satışta

Sertab Erener ve Kenan Doğulu’nun canlı performanslarına sahne olacak bu müzik deneyiminde şimdiden yerini almak isteyenler için avantajlı biletler, Biletix’te. Etkinliğe ilişkin daha fazla detay ise www.redbull.com.tr/soundclash adresinde.

Red Bull SoundClash hakkında

Red Bull SoundClash, 2006’dan bu yana dünyanın dört bir yanında onlarca sanatçı ve binlerce seyirciyi ağırladı. Red Bull SoundClash Snoop Dogg’dan Erykah Badu’ya, Triggerfinger’dan Cee Lo Green’e birçok dev isim aracılığıyla müzikseverlere daha önce hiç yaşanmamış bir müzik tecrübesi sundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler