Kılıçdaroğlu'nun Van mitingi için ön ekip gidiyor

Deniz Baykal'ın yumurtalı ve taşlı saldırıya uğradığı Van'a, 24 Ağustos Salı günü gidecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Doğu ve Güneydoğu illerini kapsayacak turu için 22 Ağustos Pazar günü Van'a ön ekip gidecek.

Kılıçdaroğlu'nun Van mitingi için ön ekip gidiyor
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 19.08.2010 - 06:53

CHP Genel Başkanı, Doğu ve Güneydoğu illerini kapsayacak gezisine 24 Ağustos'ta Van'dan başlıyor. Kılıçdaroğlu, Van Beşyol Meydanı'nda yurttaşlara seslendikten sonra aynı gün uçakla Batman'a gidecek. Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın yumurtalı saldırıya uğradığı Van'dan başlayacağı turuna Batman, Bingöl, Elazığ, Tunceli ile sürdürecek.


CHP'li vekil saha çalışması yapacak

Kılıçdaroğlu'nun 24 Ağustos'ta Van'da yapacağı miting öncesi CHP Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Ali Rıza Ertemür, 22 Ağustos Pazar günü Van'a gidecek. Van'da saha çalışması yapacak olan Ertemür, miting ile ilgili hazırlıkları yürütecek. CHP Genel Başkanı'nı, Van'da karşılayacak olan Ertemür, mitingin aksaksız bir biçimde geçmesi için çalışacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon