Kırık jant kapağı hırsızı yakalattı

Erzurum'da polis ekipleri, kentte meydana gelen ev ve iş yerinden hırsızlık olaylarının şüphelisini güvenlik kamerasına yansıyan kırık jant kapağı sayesinde yakaladı.

Yayınlanma: 21.12.2011 - 21:31
Abone Ol google-news

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kentte meydana gelen ev ve iş yerinden hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

Kentte, bir lokantaya hırsızlık amacıyla girip iş yerinin kasasını kıran, bir başka iş yerinde semaver ve nargile çaldığı iddia edilen, son olarak da Dadaşköy Sağlık Ocağı lojmanlarında hırsızlık girişiminde bulunduğu ileri sürülen Z.Ç'nin (19) karıştığı tespit edilen olaylarda şüpheliyi, jant kapağı ele verdi.

Ayaz Paşa Mahallesi'ndeki semaver ve nargile hırsızlığı olayı sonrası çevrede araştırma yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir başka iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi.

Olayı gerçekleştiren şüphelinin bir otomobille kaçtığının güvenlik kamerasına yansıması sonrası görüntü kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin kaçtığı aracın ön sağ lastiğindeki jantın kırık olduğunu belirledi.

Bunun üzerine kent genelinde geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, şehirdeki araçları Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünün işbirliğinde taradı.

Otomobil kiralama firmasında kayıtlara uygun aracın belirlenmesi sonrası Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, üç olayın da Z.Ç'nin gerçekleştirdiğini belirledi.

Dadaşköy Sağlık Ocağı lojmanlarındaki hırsızlık girişiminde polisin takibi sonrası yakalanarak gözaltına alınan Z.Ç, emniyetteki ifadesinde üç olayı da kendisinin gerçekleştirdiği itiraf etti.

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece hırsızlık suçundan tutuklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon