Kıyıya pararel seferler başlıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşımının daha aktif kullanılabilmesi amacıyla hayata geçirdiği ''Kıyıya Paralel Boğaz Seferleri'', 4 Ocakta başlayacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, projeye çerçevesinde İstanbul Boğazı'nda Sarıyer'den Kabataş'a ve Beykoz'dan Üsküdar'a alternatif bir deniz hattı oluşturuluyor.
Bu çerçevede, boğaza paralel sahil yolu trafiğinin hafifletilmesi amacıyla 4 Ocak Salı gününden itibaren Sarıyer–İstinye–Beşiktaş–Kabataş ile Beykoz-Kanlıca-Üsküdar hattında kıyıya paralel transit hat uygulaması başlatılacak.
Boğazın her iki kıyısında kara trafiğine alternatif oluşturacak paralel hatlar, hafta içi her gün iki sefer şeklinde gidiş-dönüş olarak yapılacak.
Yolcu motorları, Kabataş'tan saat 09.15 ve 14.15, Sarıyer'den saat 10.30 ve 15.30, Beykoz'dan saat 07.30 ve 09.30 ile Üsküdar'dan saat 08.30 ve 18.30 saatlerinde kalkacak.
Yolculardan gelen talep yoğunluğu dikkate alınarak artışın sağlanacağı kıyıya paralel yeni hatlarda mevcut ücret tarifesi geçerli olacak.

En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı