Kız öğrencilerden kanlı kavga
Aydın'da Kız Meslek Lisesi öğrencileri arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 18 yaşındaki Ş.Ç., 17 yaşındaki N.A.’yı vücudunun 4 yerinden makasla yaraladı. Hastaneye kaldırılan N.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen ve kendisi de elinden yaralanan Ş.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında, Batı Gazi Bulvarı 1633 Sokak’ta meydana geldi. Kız Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki A.Ç. ile aynı okulda öğrenim gören T.B., N.A., A.T. ve Z.K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Okul dışına taşan tartışmada taraflar, lisenin karşısındaki 1633 Sokak’ta bir araya geldi.
HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
A.Ç.’nin erkek arkadaşı B.G. ile aynı okulda 3’üncü sınıf öğrencisi olan ablası Ş.Ç. de olay yerine gitti. Kız öğrenciler arasındaki sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ş.Ç., iddiaya göre dövülen kız kardeşi A.Ç.’yi korumak için, yanında taşıdığı makasla N.A.’yı kalça, sırt ve omzundan olmak üzere 4 yerinden yaraladı. N.A., çağırılan ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. N.A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Polis tarafından gözaltına alınan, yaşları küçük A.Ç., T.B., A.T. ve Z.K. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Efeler Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen B.G. ve Ş.Ç., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. B.G., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen ve kendisi de elinden yaralanan Ş.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı
-
Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
'Ahmet Özer iddianamesi şu an itibariyle düşmüştür'