Kömür ocağında patlama: 1 ölü

Şırnak'taki bir kömür ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olayda, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yetkililer, patlamanın sebebinin araştırıldığını söyledi.

Kömür ocağında patlama: 1 ölü
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 17.05.2009 - 20:26

Şırnak-Cizre kara yolu yakınlarındaki Kömür Ocakları mevkisinde bulunan ve özel bir firma tarafından işletilen kuyu tipindeki ocakta henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Olay sırasında ocakta bulunan ve yaklaşık 40 metre derinlikte çalışan Hacı İke (28), Sadık Kaday (29) ile Hüsnü Yapar (25) yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İke, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Kaday ve Yapar ise ilk tedavilerinin ardından askeri helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Yetkililer, patlamanın sebebinin araştırıldığını söyledi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler