Koronavirüs sebebiyle AVM'lerin kapanması gündeme geldi
Koronavirüs salgınına rağmen birçok yurttaşın AVM'lere gitmeye devam etmesi yeni önlemleri gündeme getirdi. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, "Ticaret Bakanlığı ve Sağlık Kurulu görüşüyor, Her an AVM'ler kapanabilir" dedi.

Koronavirüsün sosyal hayata etkisi büyürken, insanların AVM'lere gitmeye devam etmesi üzerine AVM'lerin kapanması gündeme geldi. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)'nin PR şirketinden Cumhuriyet'e yapılan açıklamada 'Şimdilik böyle bir durum yok' dendi.
AVM'lerin açılış ve kapanış saatlerinde değişiklikler olmasının ardından kapatma kararının gelebileceği de konuşuldu.
Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, '' Şu an itibarıyla AVM'ler hizmet vermeye devam ediyor. Ancak durumun ciddiyetinin farkındayız. Ticaret Bakanlığı ve Sağlık Kurulu arasındaki görüşmeler sürüyor. 'kapatma kararı' gelebilir'' ifadelerini kullandı.
Öte yandan AVM'lerin içindeki çocuk oyun yerleri ve sinemalar gibi insanların bir arada sosyalleştiği alanlar İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla kapatılmıştı.
Video Haberler
-
Adilcevaz'da Mayıs sonu kar yağışı
-
Çorum'da trafiği kilitledi
-
Evin deposuna giren yılanı itfaiye yakaladı
-
Zehirli türlerinden biri! Tekirdağ kıyılarında görüldü
-
Kan izlerini yok edemeyince ateşe vermiş
-
Trabzon'da dev akvaryumun tabelası
-
İşçilerin ihbarda bulunduğu bahçe söndürüldü
-
Çakmakla oynayan çocuk ,evi yaktı
-
Ataşehir'de 2. kattan atlayıp dehşet saçtı
-
Hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu
En Çok Okunan Haberler
-
Sedat Peker de devreye girdi
-
Ünlü bankadan korkutan dolar/TL tahmini
-
Merkez için 'izin alamadılar' yorumu
-
Nedir bu TURKEN Foundation?
-
Külünk'ten tehdit paylaşımları!
-
Atatürk Havalimanı’nda işler karıştı
-
Motorine dev zam!
-
'15 Temmuz' iddiası: Peker'in sözlerini doğruladı
-
Emniyet'ten Sabri Uzun hamlesi
-
‘Ölüm Ejderhası’na ait fosil kalıntılar bulundu