Köşk'teki resepsiyon iptal

Doktorunun tavsiyesi üzerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılamayacak. Çankaya Köşkü'nde yapılması planlanan 30 Ağustos resepsiyonu ise iptal edildi.

Yayınlanma: 28.08.2012 - 09:33
Abone Ol google-news

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, kulağındaki rahatsızlık nedeniyle tedavisi süren ve farklı hastanelerden akademisyenler tarafından sağlık durumu değerlendirilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, günlük aktivitelerine sınırlı olarak devam etmesi ve iki gün sonra yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı tören ve kutlamalarına katılmamasının tavsiye edildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün tedavisiyle ilgili yazılı açıklama yapan Tuncer, dün akşam saatlerinde farklı hastanelerden akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen heyet toplantısında sağlık durumu değerlendirilen Cumhurbaşkanı Gül'ün, klinik olarak önemli ölçüde iyileştiği kanaatine varıldığını belirtti.

Bu sürecin devamı için uygulanan yoğun ilaç tedavisinin 5 gün daha hastanede sürmesinin kararlaştırıldığını ifade eden Tuncer, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın günlük aktivitelerine sınırlı olarak devam etmesi, bununla birlikte iki gün sonra yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı tören ve kutlamalarına katılmaması tavsiye edilmiştir'' ifadesini kullandı. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün tedavisi ve izleminin süreceği bildirildi.

Çankaya Köşkü'ndeki resepsiyon iptal edildi

Çankaya Köşkü'nde yapılması planlanan 30 Ağustos Tebrikat Töreni ve Resepsiyonu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün yapılan heyet toplantısında alınan tavsiye kararı doğrultusunda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ev sahipliğinde Çankaya Köşkü'nde yapılması planlanan 30 Ağustos Tebrikat Töreni ve Resepsiyonu'nun iptal edildiği bildirildi.

Törenlere Gül'e vekaleten TBMM Başkanı Çiçek katılacak

Planlandığı gibi icra edilecek Anıtkabir ve Atatürk Kültür Merkezi'ndeki törenler ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Kara, Hava ve Deniz Harp Okulları diploma törenlerine Gül'e vekaleten Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek'in iştirak edeceği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler