Lassa, yeni ürünü Greenways'i pazara sundu

Brisa'nın lastik sektöründe 40'ıncı yılını kutlayan markası Lassa, geliştirdiği ekonomi segmentindeki yeni ürünü Greenways'i pazara sundu.

Yayınlanma: 11.07.2014 - 10:59
Abone Ol google-news

Brisa açıklamasına göre, şirketin markalarından Lassa'nın yeni ürünü Greenways mağazalardaki yerini aldı. Düşük yuvarlanma direnci ve yeni teknoloji hafif konstrüksiyonu sayesinde yakıt tüketimini azaltarak, hem kullanıcının bütçesine, hem de çevrenin korunmasına katkı sağlayan Greenways, şehir içi kullanıma yönelik en fazla 1,6 lt motora sahip kompakt ve orta sınıf araçları tercih eden sürücülere hitap ediyor.

Sağlamlık ve ömür testlerinden geçen lastik, Türkiye'de geliştirilen özel asimetrik deseniyle, hem kuru hem de ıslak zeminde, Lassa'nın ekonomi segmentindeki bir önceki nesil desenine göre iyileştirilmiş ıslak fren mesafesiyle farklı bir performans sergiliyor. Ürün ayrıca suda kızaklama ve kaza riskini en aza indirerek, kullanıcılarına güvenli bir sürüş sağlıyor.

Lassa Greenways'in düşük yuvarlanma direnci, ıslak ve kuru zemin performansıyla genel sürüş konforundaki performansı, TUV testleriyle değerlendirildi. Buna göre Greenways, bir önceki nesil Lassa desenine göre, hafif konstrüksiyonu, optimize edilmiş diş derinliği, yeni teknolojilerle geliştirilmiş modern deseni sayesinde yaklaşık yüzde 5,5 yakıt tasarrufu ile etiket değerlerinde de iyileşme göstererek, 20 bin kilometrede yaklaşık 500 lira gibi bir yakıt tasarrufu sağlıyor.

17 farklı ebatla pazara sunulan yeni Greenways, Lassa, Bridgestone, OtoPratik ve Lastiğim tabelalı satış ve hizmet noktalarında araç sahipleriyle buluşuyor. Greenways lastiklerle birlikte sağlanan Lassa Yol Yardımı hizmeti de, 7 gün 24 saat boyunca, yolda ihtiyaç duyulan her anda ihtiyaçlara cevap veriyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler