Liderlerin bayram programları
Türkiye yarın Şeker Bayramı'nı kutlamaya hazırlanırken, liderler de bayramın ilk gününü ailelerine ayıracak. Siyasi parti genel başkanları, örgütleriyle ise bayramın ikinci günü bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayramın birinci ve ikinci gününü İstanbul'da geçirecek. Cumhurbaşkanı Gül, bayramın son günü ise Kral Abdullah Bilim ve Teknolojisi Üniversitesi'nin 23 Eylüldeki açılış törenine katılmak üzere Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın davetlisi olarak Cidde'ye gidecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Şeker Bayramı'nın ilk gününü İstanbul'da geçirecek. Erdoğan, bayramın ikinci günü ise BM Genel Kurulu ve G-20 Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye gidecek. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ise, bayram boyunca memleketi Antalya'da olacak.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un da bayramın ikinci günü Güneydoğu'da olması bekleniyor.
AKP'deki törene Başbakan katılmayacak
AKP'de, Şeker Bayramı'ndaki bayramlaşma programı belli oldu. Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, AKP siyasi partileri bayramın ikinci günü (21 Eylül) kabul edecek, her partiye bayramlaşma süresi olarak 20 dakika ayıracak.
AKP Genel Merkez'de saat 9.30'da MHP ile başlayacak bayramlaşma trafiği, saat 12.10'da DTP'nin kabul edilmesiyle son bulacak. AKP, MHP'nin ardından saat 9.50'de DSP, 10.10'da CHP, 10.30'da DP, 10.50'de BBP, 11.10'da SHP, 11.30'da SP, 11.50'de ANAVATAN, son olarak 12.10'da da DTP ile bayramlaşacak. Teşkilat ile bayramlaşma ise siyasi parti ziyaretlerinin ardından saat 13.30'da gerçekleştirilecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise bayramın ikinci günü BM Genel Kurulu ve G-20 Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye gideceği için bayramlaşma töreninde bulunmayacak.
CHP'den DTP'ye bayram yok
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bayramda Ankara'da olacak. CHP'de partilerle bayramlaşma ise ikinci gün (21 Eylül) gerçekleştirilecek. Genel Sayman Mustafa Özyürek ile PM üyeleri Sinan Yerlikaya ve Neriman Genç'ten oluşan ziyaret heyeti partileri ziyaret edecek, Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi ile Ankara Milletvekili Nesrin Baytok ve PM Üyesi Yücel Artantaş'tan oluşan kabul heyeti de aynı saatlerde partileri kabul edecek. Ziyaret ve kabuller 9.15-12.15 saatleri arasında gerçekleşecek. Bayramlaşmalar sırasıyla SHP, DSP, AKP, BBP, SP, ANAVATAN, DP ve MHP ile yapılacak. CHP'nin bayram programında, bu yıl da DTP yer almayacak.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ise örgütle ve yurttaşlarla partisinin genel merkezinde bayramın ikinci günü saat 13.00-14.00 arasında bayramlaşacak.
DP ve ANAVATAN birlikte bayramlaşacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DTP Genel Başkanı Ahmet Türk de Şeker Bayramı'nda Ankara'da olacak. Bayramın birinci ve üçüncü gününü İstanbul'da geçirecek olan DSP Genel Başkanı Masum Türker, ikinci gün partisinin Ankara'daki genel merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına katılacak. DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun da Şeker Bayramı'nda Ankara'da olacak.
Cindoruk ve Uzun, bayramın ikinci günü Anavatan Partisi Genel Merkezi'nde iki partinin örgütüyle bayramlaşacak. Cindoruk ve Uzun, parti merkezi kapılarını bayramın ikinci günü saat 12.00'de yurttaşlarla bayramlaşmak için de açık tutacak.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!